Back in France

20140217-195838.jpg

Jeg forlot denne bloggen etter at jeg hadde syklet rundt Lac de Annecy. Det var tider. Gjennom vinteren på Hamar har jeg mange ganger lengta tilbake dit. Nå er jeg ikke helt tilbake – men jeg er neimen ikke så langt unna heller.

Fetter Mattis og jeg er i Frankrike. Vi venter også på at fetter Jens Arne skal komme etter (han hadde bare en eksamen først). Vi landa i Geneve noen timer før kaprer-dramaet på flyplassen og kom tok oss trygt en drøy time sørover til OL-byen fra 1924 – Chamonix.

20140217-195713.jpg

Mens det falt slush fra himmelen kom vi oss innomhus. Det var stappmørkt og skyene lå lavt. Vi ble derfor fett og slett litt overraska da vi våkna i morges. Selv oljer har vært her tidligere, ante vi ikke hva vi hadde utenfor vinduet.

Mens brøytebilene og snøfresere fjernet alle tent etter nattens snøfall, steg sola opp over fjelltoppene og der var rett ordnet nydelig. Vi brukte litt tid på årige rundt i byen, så dessverre var bakkene litt veloppkjørt og kulete da vi kom opp i fjellet, men det er meldt bra vær i mårra også, så regner med å få gjentatt gleden over høye fjell, masse snø og fantastisk utsikt.

20140312-200528.jpg

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: