Dette er det beste jeg vet…

…Jeg lar fingrene løpe over tastaturet. Skrive bokstaver, danne ord. Det gir meg en viss orden. Det meste man skriver blir litt tydeligere enn det man bare tenker på, så når man får bokstavene på trykk tar de rett og slett ikke så stor plass i hodet.

I disse dager er det mange tanker som tar stor plass i hodet mitt. Det er vår. Det er sol. Det er nye tider. Det er mye nytt å ta seg til, mye nytt å tenke på.

Jeg har fått ny jobb. Samme sted, men nye oppgaver. Det er veldig gøy og det er utfordrende som bare det, men foreløpig har jeg ikke kontroll på noe som helst. Da hjelper det å skrive. Få system på tankene og opgavene.

Jeg har våknet til liv igjen. Etter en lang vinter, har både kropp og sinn begynt å tine. Jeg kjenner at hvert eneste snev at sol gjør meg godt. Jeg har begynt å drømme igjen. Tenke større. Ønske meg ting. Føle ting. Det hjelper ganske mye å skrive om det også, for det er også uvant.

Dette ble mystisk, men nå er det skrevet. Denne dagen føles nemlig som et stort øyeblikk. Selv om ingenting anna har skjedd enn at jeg har vært ute i sola og kjent litt på livet…

Leave a Reply

%d bloggers like this: