En uvanlig høstdag

Da én etter én kom tilbake på jobb etter sommerferien og fortalte om utenlandsturene og regnværsdagene sa jeg følgende til dem alle: «Oktober er den nye august». Jeg sa det bare for å holde motet oppe da jeg samtidig måtte tenke på at det var ti uker til min egen ferie, men sannelig ser det ut til at det gikk troll i ord (Kan man forresten bruke «troll i ord» når det er snakk om noe positivt?)

1. oktober var verden kledd i solskinn, enten det var troll som sto bak eller ei. Med nesten 20 grader i skyggen, grillvær og røde, gule og oransje omgivelser var det ingen grunn til ikke å nyte høst-Norge.

Jeg satte meg i bilen min, kjørte av sted, kom til hytta og tok med meg pappan min på tur. Planen var å legge turen til «Tuva», Ringsakers høyeste fjell. Da vi kom dit fant vi imiddlertid ut avt vi skulle ta med oss lillebror «Tuven» også. Og vi var langt fra aleine. Jeg tror jeg så flere folk i fjellet denne lørdagen enn jeg har gjort i hele sommer. Resten av historien lar jeg bildene fortelle.

Leave a Reply

%d bloggers like this: