#Hundredagersprosjektet, del2

Jeg kom aldri så langt at jeg fikk oppdatert med hvordan hundredagersprosjektet mitt gikk. Jeg begynte jo i slutten av april med prosjektet som sulle få rompa mi opp av sofaen. Ei treningsøkt daglig var målet – ikke nødvendigvis hardtrening, men i det minste en liten tur ut i verden. Men alt dette har jeg jo skrevet om før…

Så hvordan gikk det da, klarte jeg det?

KalenderJammen gjorde jeg. Det har tidvis vært slitsomt og det har vært dager da jeg ikke har hatt lyst til å gjøre noe annet enn å kaste meg på sofaen og bli liggende der eter jobb, men fra 29. april til 6. august holdt jeg på. Midt i den heteste delen av sommeren klarte jeg å pådra meg et eller annet bakteri/virus/sjukdom som gjorde at jeg var helt slått ut. En dag lå jeg med feber, så den dagen fikk jeg naturlig nok ikke gjort stort, men som sagt – målet var bare å være mindre lat (og feber kan man jo ikke gardere seg mot).

Jeg avslutta moroa med å løpe ei mil på mølla. Det var jo ikke så artig egentlig. Riktig så slitsomt var det, men du og du så godt det var etterpå.

Planen nå er å opprettholde aktivitetsnivået utover høsten. Ikke nødvendigvis daglige treninger, men ca. Også tror jeg kanskje at jeg må ta meg en runde til med hundre dager når det blir vinter. I sommervarmen er det jo tross alt ikke SÅ vanskelig å komme seg ut.

Avslutter med et høydepunkt: Sliten og jævlig!

Helle

Leave a Reply

%d bloggers like this: