Jeg limer og jeg limer og jeg gjør så godt jeg kan

…Det var fritt dikta fra Thorbjørn Egners malervise som jeg hørte ivrig på når jeg spilte plater på platestilleren som lita frøken. Den låta dukker ofte opp i hodet mitt når jeg sitter på gulvet på gjesterommet, spiser nonstop og leker kunstner. Og det er det jeg har gjort nå igjen. Jeg har laget kunst av ferien min.

Her er historien.

I vinter så ble min kjære mormor 80 år. Jeg visste virkelig ikke hva hun skulle få i gave og jeg ba Twitter om hjelp. Det var flere som mente jeg burde gi henne en iPad, men det droppa jeg fort. @VinceCasa fortalte om sin suksess med flatskjerm, men mormor har allerede en flat tv og bryr seg ikke stort om hun har 35″ eller 70″. altså måtte jeg tenke videre. @haotte hadde et forslag om et godt planlagt barnebarn, men av opptil flere praktiske årsaker var ikke det mulig heller. @ragnhildsol mente jeg burde lage en sang og @joebrenden mente at en kurv med gode matvarer fra nærområdet var den perfekte gaven. Begge de to var jo gode forslag, men da casino games
@VinceCasa kom med et nytt forslag om en opplevelsestur med hurtigruta eller lignende kom jeg på en ide.

Jeg er jo veldig glad i Bakeriet i Lom og mormor er glad i å kjøre rundt og se på verden. Derfor ble gaven en tur til Lom i løpet av ferien min.

Så reiste vi da. Skulle en tur opp og ned på dagen. Bare spise noen kanelsnurrer og reise hjem igjen. Underveis fant vi imidlertid ut at det var bedre å kjøre en anna veg hjem, så vi kjørte Valdresflya til Fagernes der vi spiste middag, videre til Dokka der vi kjøpte oss en is, ned til Gjøvik og kvikt rundt Mjøsa og hjem til Nes.

Denne turen har jeg nå prøvd å lage et bilde av til mormor.

Etter å ha limt på hver bit, dekket jeg det hele med dekopage så det ble glinsende og fint. Limte også på noen rosa pajetter på vegen der vi kjørte for å markere litt bedre. Så da gjenstår det vel egnetlig bare å sjå om mormor blir glad for bildet. Håper det – hvis ikke får jeg vel bare framkalle noen av bildene jeg tok på turen… Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg foreløpig er en vesentlig bedre fotograf enn kunstner 😉

Oppdatering: Mormor BLE glad for bildet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: