La vie en Cannes

Så sitter jeg her da, titter ut havet. På båter. På fjell. På palmer og på parasoller. Det er mulig tittelen skulle vært “la vie a Cannes”, det er ikke min franske grammatikk-kunnskap god nok til å avgjøre, men nå er det i alle fall snart over. Har brukt formiddagen på å traske rundt, titte på ting, sette meg ned i en blå stol, nyte livet og skrive postkort.

20130923-125236.jpg

Etter gårsdagens lille set-back, har jeg planlagt litt nå. Om en times tid går toget fra Cannes, via Marseille, til Lyon. Der har jeg aldri vært før, så gleder meg veldig til det. Spise mer god mat, drikke mer god vin osv.
20130923-125224.jpg

Det er mandag (og bursdagen til min kjære mor) i dag og fortsatt mange dager igjen av eventuren. Er ganske spent på hva jeg har i vente.

Til sist har jeg bare to ting å melde. Beina mine nærmer seg det ultimate målet – sjokoladefarge og jeg har underveis starta et “kunstprosjekt”. Dette kommer jeg selvfølgelig tilbake til ved høvelig anledning.

20130923-125215.jpg

Leave a Reply

%d bloggers like this: