På eventyr langs D80

Jeg dro på eventyr jeg. Etter at jeg hadde slappa litt av på hotellet i dag kom jeg på at jeg faktisk bare har tre dager på meg til å utforske hele Korsika. Det skal vel hardt gjøres, men jeg må jo gjøre så godt jeg kan. Derfor stakk jeg til flyplassen og leide meg en bil. Så i «min» lille, sølvgrå Peugeot suste jeg avgårde.

D80 er veien som går langs kysten nordover fra Bastia. Der ligger det små landsbyer tett i tett og strender der man kan ta seg en liten dupp.

Det var så vakkert. Det var så skjønt. Det var så… ja, det var pent rett og slett. Jeg stoppa her, stoppa der og har lært meg veldig mye fint om Cap de Corse. Vegen er svingete og fryktelig, så jeg kjørte vel knapt over 50 ene eneste gang. Skummelt var det å møte noen også.

Akkurat i det sola gikk ned kom jeg til Centuri. Det er en fantastisk liten by nede ved havet der det lukter fisk av alt som er. Jeg satte meg på en liten resurant og spiste en diiiger tallerken med forskjellig  sjømat. Jeg skulle gjerne blitt der lenger, men det hadde blitt stappmørkt og jeg hadde en god kjøretur foran meg.

Legger ved noen bilder og jeg.

Leave a Reply

%d bloggers like this: