Siste morgen i Nice

20130922-100013.jpgI går morges reiste reisefølget hjem og jeg er alene ved Middelhavet. Det er jeg riktignok ikke så lenge, for senere i dag drar jeg bort fra kysten. Mer om det senere, for nå ville jeg bare skrive litt om min siste morgen på rivieraen – for denne gangen.

Det er ofte mye man tenker man må få gjort mer av før man reiser, men det eneste jeg tenkte på i morges var å ta et morgenbad. Så jeg gjorde det. Pakket med meg et håndkle og bikini og gikk ned på stranda. Det var mange pensjonister som hadde tenkt det samme som meg, så jeg var slett ikke alene. Dagens første busslaster med asiatiske turister hadde også blitt sluppet løs på promenaden, så på rekke og rad sto de med kameraene sine og tok bilder av havet og stranda.

20130922-100038.jpgAllikevel: Da jeg kom meg ut i vannet kunne jeg like gjerne vært på en forlatt og øde øy. Alt bråket stilnet og det var bare meg og vannet – i et par små minutter før en av pensjonistene skvulpet bortpå meg.

Da jeg var ferdig ruslet jeg litt i gamlebyen, på fruktmarkedet og tittet på verden.

Konklusjonen er: Verden er digg når mange fortsatt sover så du kan føle at du har litt av den nesten for deg selv.

Leave a Reply

%d bloggers like this: