«Ferske» møbler

Det var en varm lørdag i september at Helle Therese gikk inn døra på en av Hamars bruktbutikker. Hadde tenkt å titte litt på diversje ræl og se om det kunne være noe interessant å finne, men hadde i grunn ikke tenkt å gå til innkjøp av de store greiene. Men så gikk jeg inn døra da, og der sto den. Den mest gyselige stolen jeg hadde sett på lenge. Så gyselig var den at jeg ikke kunne jgøre annet enn å falle pladask for den.

Under et par madrasser skjulte det seg også, til min store glede, også en sofa som hører til – så 70-talls som det kan bli.

Etter en liten ringerunde for å skaffe lagringsplass og skyss, kjøpte jeg veddestyggeligheten for en liten og nett sum. Utfordringen nå er at det klassiske for 70-tallet visst var en treseter, en toseter og en stol. Siden toseteren mangler, må jeg finne et siste møbel til gruppa som matcher dette. Det kan bli en spennende jakt.

Enn så lenge er sofaen stua bort på et loft, mens stolen er hospitant i ei stue på Hamars beste østkant. Kan ikke vente til jeg får satt dem på plass i den nye stua mi.

Hva synes folket?

Helle i stol

Ivrig på testing av ny stol.

Stol

Digg grønnfarge!

 

 

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: