Timelapse: Hamar-Elverum på ett minutt

Slow-tv har jo antagelig kommet for å bli. Hurtigruta, Tour de France, laksefiske minutt for minutt og nå snart skal jammen Telemarkskanalen også sendes direkte. Jeg har derimot prøvd meg på fast-tv. Eller, vi får kalle spaden det den egentlig er, nemlig et videoklipp.

Festa GoPro’en på frontruta da je sku på jobb fredag morgen. Det var altså 17.08.12 og klokka var 04.28 da jeg starta ferden. Denne uka merka jeg for alvor at høsten er i ferd med å innta landet. Det har blitt mye mørkere om mårran. Så for dekk som står opp klokka 07.00 og ikke merker så stor forskjell enda; den kommer snart.

Det man dessverre ikke ser i videoen under er at jeg møtte på en liten rev på veg til jobb akkurat denne dagen. Det syntes jeg var trivelig. Men her altså: Hamar – Elverum på ett minutt.

 

Comments

  • Har kjøpt sugekopp ja. Den funka fint! :) Neste steg: musikk!
    Var en plug in som hadde blitt borte da jeg starta hele opplegget på nytt også, men nå er alt i den skjønneste orden :)

  • Det gjør den! Prøvde meg på en film for noen dager sia. Festa GoProen på fiskestanga mens je var ute og fiska, men bla bitt av så JÆVLIG mye mygg at alt bare ble veiving – dårligste opplegget noensinnne :p

  • Verdt et forsøk da:)
    Tror gopro kombinert med et radiostyrt helikopter hadde vært bra. Synd det er en viss kostnad forbundet med utprøving av saken:P

Leave a Reply

%d bloggers like this: