Lagde meg en shorts

Jeg hadde en gang ei knallblå bukse som jeg kjøpte på Hennesamp;Mauritz for den nette sum av ganske få  kroner. Husker dette veldig godt fordi jeg var på shopping med min gamle. gode venn Kim. Dette var helt på starten av mitt andre år på NKF, akkurat da vi skulle være faddere. Jeg mente bestemt at den knallblå buksa ville passe bra med den knall-lilla faddertrøya. Kim var enig, eksen – not so much.

Brukte denne buksa et par ganger bare, så la jeg den på hylla. Jeg tok den med da jeg flytta til Hamar og den fikk en ny plass på en knagg, men ikke tro at jeg begynte å bruke den av den grunn.

Nå har jeg vært gjennom skapene mine og kasta ut endel av det jeg ikke har bruk for. Denne buksa la jeg i «prosjektesken». For å bevise for meg selv at jeg KAN gjennomføre noen av de planlagte DIY-prosjektene, har jeg laget meg en ny shorts i kveld. Ikke var det så vanskelig heller.

Jeg vrengte buksa, tok noen mål, klippet av ved knærne. Så kom det som var vrienest. Buksa var i utgangspunktet tettsittende med bootcut, men jeg vil ikke ha den riktig så tettsittende som shorts, Derfor spretta jeg opp sømmen på innsiden av låret, klippet til to trekanter av den avklippede leggen som jeg så sydde på som en utvidelse nederst på shortsen.

Som en liten detalje sydde jeg på et rosaprikkete stoff i den ene lomma.

Schvipp, schvapp, schvopp, ny shorts i en fei. «En fei» tilsvarer i denne sammenhengen ca 1,5 timer – og jeg er ikke spesielt rutinert.

Leave a Reply

%d bloggers like this: