Ny hage, nye muligheter

Det lukter rått av fuktig jord. Morgensola er blek, men varmer litt.  Kaffen jeg drikker mens jeg sitter under et pledd på verandaen varmer mer. Katten leker med nabokatten på plenen. Sammen prøver de å fange en flagrende sommerfugl. Den kommer seg unna hver gang.

Den nye hagen har muligheter, men de er foreløpig svært uforløst. Jeg har begynt å ta tak.

Jeg gikk til innkjøp av en stikkspade – en ting jeg mener det er riktig for ei gartnerdatter å eie. Første spadestikk ble tatt ved kanten av verandaen i det som skal bli et nytt blomsterbed. Siden det fortsatt er kaldt om nettene venter jeg litt med blomstene, så foreløpig er det bare et bed. Men er det en start. En fod en også, om jeg så må si det selv. Slik ser det ut nå. Oppdatering kommer nærmere 17. mai.

 

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: