Ølbrygging på harde livet

IMG_4181Jeg har jo ikke skrevet så mye om det her på bloggen, men Stian. Kai og jeg har blitt rimelig rutinerte på ølbrygging. Vi starta i mai og har brygga 12 batcher etter den tid. Det er ganske mye øl. Det hele begynte jo da jeg skulle skrive en sak om at så mange har begynt med hjemmebrygging for et snaut år sia. Det virka veldig gøy, så da muligheten bød seg, kasta vi oss over det.

Til nå har vi brygga både etter andres oppskrifter og laget selv. Den jeg er aller mest fornøyd med til nå er den selvkomponerte rabarbipaen min. Altså en ipa med rabarbra i.

Det er Stian og Kai som kjøpte bryggeutstyret, så bryggeriet heter 2Gubber. Men jeg trenger meg jo alltid på, så jeg har lagt på en …og ei søt frøken. For dette fine lille bryggeriet har jeg oppretta en egen blogg. Sjekk den ut om du vil. 

Ølbrygging er ekstremt gøy. Spesielt da, når man faktisk setter seg ned, får ideer på gode ting, setter det sammen, håper på det beste og det faktisk funker. Vasking er ikke like gøy – og det tar fryktelig mye av tida når man brygger øl, men du og du.

Om noen vil prøve en gang, så er det bare å rope ut, så har vi plass til flere rundt bryggekjelen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: