Ny leilighet til meg, ny pose til Solan

Det er en pose fra Kid Interiør som er den nye favoritten. I den ligger litt isoleringsplast, så det er mjukt og godt. Den gamle favoritten, den jeg hadde med fra Frankrike i høst ligger fortsatt på gulvet, men det er et par dager siden han har ligget på den.

Vi har altså flyttet inn i ny leilighet. Solan og jeg har lagt Hamar Vest bak oss og bosatt oss på Briskebyen. Jeg har endelig fått bruk for de nye møblene mine og har kjøpt meg superfancy vaskemaskin. Den gamle gode kulegrillen har fått være med, det samme med kjøkkenmaskina og eplekassene som jeg malte grønne en gang tidlig på 2000-tallet – mye annet ræl har måttet bøte med «livet». De gamle gardinene mine passet ikke på andre vinduer, så de ble værende i Solhellinga, men jeg har altså kjøpt meg nye på Kid ( i tillegg til noen supre 70-tallsgardiner som jeg fant på bruktbutikken), til stor glede for Solan.

Begynner også å få litt småroden på ting, selv om det er lenge til kontoret/gjesterommet er ferdig innreda og boden kommer til å inneholde esker ei gos stund til, men mitt nye mansion er åpent for kaffegjester for den som måtte være intereseert :)

 

Comments

  • […] Naboen til min venn «Franz» skulle flytte og hadde noen møbler til overs. Han visste at jeg akkurat hadde kjøpt leilighet, så jeg fikk den – kort fortalt. Den passer jo fint inn sammen med blant annet de grønne […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: