Sommeren i P1-morgen

IMG_4170Det har vært en lang sommer. Den begynte vel egentlig i mai og har vart til nå.

Sommer er vel et definisjonsspørsmål det også. Det har ikke akkurat vært varmt, men mange har hatt ferie – jeg har vært på jobb. Og det er jo sommer for meg.

I sommer har jeg mesteparten av tida på jobb vært å finne inne i radiostudio. Jeg har harr masse sendinger og kost meg masse.

Men noe har vært slitsomt:
1) Stå opp tidlig hele sommeren. Og når jeg skriver tidlig, så mener jeg tidlig. Opp 04.00 og på jobb 05.00. Sendinga starter 06.00 og varer i tre timer.
2) Etter sending må man finne ut hva neste sending skal inneholde. Ikke så lett alltid. Det kalles ikke agurktid for ingenting. Vi har laget mye bra stoff, men noen dager har jeg slått meg til ro med å spille mye og god musikk. Kos det også.

Og det er egentlig det. Resten har vært kos. Nå er sommeren på mange måter over. Hadde min siste sending fredag. Avsluttet slik. Fra mandag venter en ny hverdag, som jeg får komme tilbake til seinere. Først og fremst starter valgkampen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: